Afbeelding
Foto: Geert Vos

Het Zonnebloemkoor zingt voor de Zonnebloem afd. Zevenaar Oost/Booz

Algemeen

ZEVENAAR - Donderdag 10 april heeft het Zonnebloemkoor een concert verzorgd voor de gasten van de Zonnebloem afd. Zevenaar Oost/Booz in Zalencentrum Staring.

Nadat de kersverse voorzitter Mario van Vuuren de gasten van harte welkom heette gaf hij snel het woord aan het koor. Onder de bezielende leiding van hun dirigente, Louise ten Kate, brachten zij een zeer gevarieerd programma met liedjes van Bach tot Toon Hermans. Bach denkt u wat zwaar voor een vrolijke middag maar het waren luchtig gecomponeerde liedjes die prima aansloegen bij de gasten.

Naast Nederlandse liedjes schroomde het koor niet om ook liedjes in de oorspronkelijke taal te zingen zoals Engels, Italiaans en Duits, dit alles begeleid door Harry IJsveld en Harry Gerritsen op accordeon. Piet van Breukelen vertelde op een leuke manier, tussen de verschillende blokken door, wat er gezongen werd en wat de componist met het lied wilde vertellen.

“Al met al een geslaagde middag waar we als bestuur goed op kunnen terug kijken. Wij bedanken Guido Staring, zijn personeel, chauffeurs en vrijwilligers voor hun medewerking om dit mogelijk te maken”, aldus Mario van Vuuren.