Kerkberichten

Algemeen

Op zondag 14 april is er geen viering in Oud-Zevenaar.


St. Martinus Oud-Zevenaar

Sint Willibrordusparochie

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk inZevenaar:

Zondag 14 april: 10.30 uur eucharistievieringviering, voorganger is pastoor Thanh Ta. Het Sint Caeciliakoor Babberich verzorgt de zang. Misintenties: mevrouw C. van Huet-Wieland, Ria Witjes-Driessen, Dina en Truus Degen, Gerrit Derksen, Wim Grefen en Annie Grefen-Wanders, Joke Smidt-Wanink, Nel van Bommel-van der Togt.
In deze dienst zal het -Bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als u iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen, kunt u een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar of achter in de kerk.
Amnesty International is aanwezig om de kerkbezoekers de mogelijkheid te bieden petities in het kader van de mensenrechten te ondertekenen.

De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.30 uur. In de Mariakapel is tevens een krat geplaatst voor de Voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren. Telefoonnummer Centraal Secretariaat: 0316-523468

Kapel de Pelgromhof

Zondag 14 april: 10.00 uur, woord- communieviering. Het Pelgromhofkoor verzorgt de zang.

Ontmoetingskerk

Iedere zondag om 10.00 uur is in de Ontmoetingskerk aan de Markt een eredienst. Op 12 april is er weer een gebedsbijeenkomst. De gebeden gaan uit naar alle mensen, die op dit moment met allerlei vormen van geweld en in onvrijheid moeten leven. Op de eerste vrijdagen van de maand is het ‘open kerk’: op vrijdag 3 mei en vrijdag 7 juni staan de deuren van de Ontmoetingskerk van 14.00 tot 17.00 uur weer open. Iedereen is van harte welkom.
Gastvrouwen en -heren dan over de  kerk, één van de eerste kerken die als protestantse kerk gebouwd is en in 1660 werd ingewijd. Steek een kaarsje aan of kom gewoon even stil zitten genieten van de kerk.